arrow_drop_up arrow_drop_downHelen Purperhart

Je bent succesvol als je niet weet of je werkt of speelt!

Wie ben ik?

Samen met mijn gezin de wereld rond reizen en op bijzondere plekken belanden.  De opwinding voelen bij het bedenken van nieuwe avonturen. Het leven ervaren als een flow waarin er balans is tussen uitdaging, plezier en je persoonlijke  ontwikkeling. Dat is waar mijn hart sprongetjes van maakt. 


Volgens mijn moeder zat het ondernemerschap en leiderschap er al vroeg in. Ik trommelde vaak de hele buurt bij elkaar om het spel te spelen dat ik had bedacht. Samenwerken en plezier hebben was op dat moment het allerbelangrijkste. Dat gevoel van tijdloosheid  tijdens het spelen is me altijd bijgebleven. Hoe heerlijk is het om dit gevoel te ervaren in je werk. 


Mijn missie is om zoveel mogelijk grote mensen te inspireren om te helen door te spelen zodat ook jij het gevoel van vrijheid, verwondering en nieuwsgierigheid in het leven kunt ervaren en nooit meer hoeft te werken.

Duizenden verhalen nog te vertellen........

Mijn soulsong gezongen door Lex Empress

Wat vertellen anderen over mij

Saskia
Tijdens de cursus ben ik meer gaan voelen. Voelen hoe energie zich door mij lijf beweegt en wat voor effect dat op mij heeft. Voelen waar er blokkades zijn in mijn lijf. En het belangrijkste, emoties voelen en toelaten.
Yvonne
Wat een fijne docent is Helen. Genereus in het delen van haar kennis en ervaring. Ze is zeer inspirerend. Het mooiste dat ik in de cursus heb geleerd is hoe je emoties kunt uiten door te spelen.
Bianca
Weet je Helen, dat ik enorm bewonder? Hoe jij mensen inspireert. Hoe jij het werken met emoties en innerlijke kinderen nuchter en speels neerzet? Hoe jij het leven van mij en velen met mij positief hebt veranderd!
Daniel
Ik heb verschillende innerlijke kinderen ervaren en daarmee mogen werken en mogen loslaten. Een klein stemmetje dat af en toe nog te horen is en zegt dat ik niet goed genoeg ben ervaar ik nu niet meer als iets groots in mijn leven.

Mijn spelen is leren, mijn leren is spelen

Mijn spelen is leren, mijn leren is spelen,
En waarom zou mij dan het leren vervelen?
Het lezen en schrijven verschaft mij vermaak.
Mijn hoepel, mijn priktol verruil ik voor boeken;
Ik wil in mijn prenten mijn tijdverdrijf zoeken,
't Is wijsheid, 't zijn deugden, naar welke ik haak.
-Hieronymus van Alphen (1787)-